Interieurbouw

Informeer naar onze prijzen!

Naast het maken van keukens op maat is Benab Keuken Unique ook gespecialiseerd in het maken van kledingkasten op maat. Hierbij zijn verschillende garderobekast systemen mogelijk welke in verschillende materialen leverbaar zijn. Benab Keuken Unique werkt voornamelijk met massief houten panelen waardoor uw kledingkast een degelijke uitstraling krijgt.

Interieurbouw

Maatwerk schuifdeurkasten

Schuifdeurkasten leveren enorm veel ruimte op voor om uw kleding op om kleding op te bergen, omdat deze in de volledige hoogte van uw slaapkamer worden gemaakt. Schuifdeurkasten worden ook wel zweefdeurkasten genoemd, feitelijk zijn het hetzelfde type kasten. De indeling is geheel naar uw eigen wens in te delen zodat uw voldoende hangruimte en legplanken heeft. Een schuifdeurkast op maat heeft het voordeel, dat de schuifdeur niet de kamer in komt waardoor er geen ruimte verloren gaat!

Inbouwkasten op maat

Steeds populairder worden de inbouwkasten op maat. Vaak wordt bij nieuwbouwwoningen bij het ontwerp van de woning al ruimte gereserveerd voor een inloopkast. Een inloopkast op maat gemaakt heeft als voordeel, dat je in één oogopslag kan zien wat er in de kast aanwezig is. Je loopt letterlijk de kast in.   De prijzen van een inloopkast variëren enorm dit heeft met name te maken met de afmeting van de kast en of het een luxe of basis inloopkast moet zijn. Benab Keuken Unique maakt kleine en grote inloopkasten tegen een scherpe prijs. Inloopkasten op maat zijn vaak goedkoper dan gewone schuifwandkasten omdat er geen schuifdeur aanwezig is.

Kastenwand en boekenkasten laten maken

Kastenwand en of boekenkasten zijn in principe met dezelfde basis gebouwd dan schuifwandkasten alleen bevat de kastenwand geen schuifdeur. Kastenwanden zie je vaak in woonkamers waar ze tegen de muur aan gemonteerd zijn. Benab Keuken Unique maakt moderne en nostalgische kastenwanden op maat. Benieuw naar onze prijzen? Neem contact op voor een geheel vrijblijvende offerte.

Heeft u een een vraag? Bel 038 33 29 555 of mail naar info@benabkeukeukenunique.nl

Neem vandaag nog contact op!

Heb je een vraag?

Bel of mail ons voor meer informatie