Keuken renovatie

Is uw keuken toe aan vernieuwing, maar wilt u niet direct een geheel nieuwe keuken? Dan is keukenrenovatie de oplossing. Hierbij worden enkele delen van uw keuken vervangen, waardoor u al binnen één dag een nieuwe keuken kunt hebben. Benab Keuken Unique heeft voor elk budget een oplossing. Bekijk enkele gerealiseerde renovaties hieronder, lees meer over de mogelijkheden, of neem direct contact met ons op.

Keukenrenovatie

Kleine ingrepen, groots resultaat

Een keukenrenovatie is de oplossing voor klemmende keukendeurtjes, keukenlades die niet meer goed sluiten, een beschadigd werkblad of wanneer het folie van uw keukenfronten los laat. Uiteraard kunt u ook kiezen voor keukenrenovatie wanneer de keuken qua uiterlijk niet meer voldoet aan uw wensen. Bij een keukenrenovatie blijft de basis van de keuken staan. We kunnen onder andere de keukenfrontjes, het werkblad, de apparatuur en de grepen vervangen. Kleine ingrepen met groots resultaat.

 

De voordelen van keukenrenovatie

Keukenrenovatie biedt de volgende voordelen ten opzichte van een nieuwe keuken:

  • U bespaart flink op de kosten;
  • binnen één dag een vernieuwde keuken;
  • verhoogt de waarde van uw woning;
  • geen breek- of hakwerk nodig.

Keukenrenovatie voor elk budget

Bij een keukenrenovatie bepaalt u zelf welke onderdelen u laat vervangen. Hierdoor kunt u aanzienlijk op de kosten besparen. Een geheel nieuwe keuken is immers een grotere investering. Daarnaast koopt Benab Keuken Unique alle materialen rechtstreeks bij de fabriek. Verder beschikken wij over een eigen werkplaats en voeren wij alles in eigen beheer uit. Hierdoor vallen de kosten ook laag uit. Een keukenrenovatie van Benab Keuken Unique is er dus voor elk budget.

Neem contact met ons op

Benab Keuken Unique verzorgt keukenrenovaties door heel Overijssel (o.a. regio Kampen en Zwolle), Gelderland en Flevoland. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een keukenrenovatie? Of wilt u advies inwinnen? Neem dan gerust contact met ons op! Wij plannen graag een vrijblijvende afspraak in.

Neem vandaag nog contact op!

Heb je een vraag?

Bel of mail ons voor meer informatie