Het adres voor keukenrenovatie in en om Kampen

Benab Keuken Unique is een begrip op het gebied van keukenrenovatie in de omgeving van Kampen. In het geval van renovatie worden slechts enkele delen van de keuken vervangen. Zo heeft u vaak al binnen 1 dag een nieuwe keuken. Daarnaast bespaart u met keukenrenovatie flink op de kosten.

Voor keukenrenovatie

Keukenrenovatie Kampen

Na keukenrenovatie

Keuken renoveren in Kampen

Kleine aanpassingen, groot resultaat

De basis van uw keuken is nog goed. Toch is de keuken gedateerd of toe aan een opknapbeurt, maar u wilt geen onnodige kosten maken. Een keuken laten renoveren is dan de oplossing! Veel voorkomende problemen bij oudere keukens zijn:

 • Klemmende keukendeurtjes;
 • folie van keukenfrontjes dat los laat;
 • gammele keukenlaatjes;
 • beschadigd keukenblad.

Door de keukenfronten, keukenkast deuren en een keukenwerkblad te vervangen wordt uw oude keuken weer als nieuw.

Keukenrenovatie versus een nieuwe keuken

Uw keuken laten renoveren biedt vele voordelen ten opzichte van een nieuwe keuken. De basis van de keuken blijft staan. Zo is er geen hak- en breekwerk nodig en is de renovatie vaak binnen 1 dag klaar. Daarnaast bespaart u enorm veel kosten. Renovatie is immers goedkoper is dan een nieuwe keuken op maat.

Extra besparen op een keukenrenovatie

Benab Keuken Unique uit Kampen beschikt over een eigen werkplaats waar alle keukenonderdelen op maat worden gemaakt. Alle keukenmaterialen kopen we rechtstreeks in bij de fabriek. En doordat we alles in eigen beheer uitvoeren valt de prijs van de keukenrenovatie vaak enorm mee.

Voordelen keukenrenovatie door Benab Keuken Unique uit Kampen

 • Uw bestaande keuken opknappen met een paar simpele ingrepen;
 • Kosten keukenrenovatie zijn vele malen lager dan nieuw;
 • Keuken vernieuwen vaak binnen 1 dag;
 • Het vervangen van keukendeurtjes, aanrechtblad verhoogt de waarde van uw woning;
 • Eigen werkplaats waar keukendeuren en -frontjes op maat worden gemaakt;
 • Voor elk budget een passende oplossing;
 • Een begrip op het gebied van keukenrenovatie Kampen en omgeving;
 • Gratis advies en een geheel vrijblijvende offerte!

Wat kost keukenrenovatie?

De prijs van een keukenrenovatie is afhankelijk van verschillende factoren. Van welke onderdelen er vervangen moeten worden bijvoorbeeld. We maken daarom graag een geheel vrijblijvende afspraak om uw wensen in kaart te brengen. We kijken dan samen welke onderdelen (keukendeurtjes, werkbladen, keukenkastjes of inbouwapparatuur) vervangen kunnen worden. Daarnaast kijken we of de basis van uw keuken nog stevig genoeg is voor renovatie.

Nadat we uw wensen hebben besproken en het materiaal is gekozen, maken we een vrijblijvende offerte. In deze prijsopgave is duidelijk gespecificeerd wat de kosten zijn van alle afzonderlijke onderdelen. Heeft u de keus heeft gemaakt wat er gerenoveerd moet worden en is de prijs akkoord? Dan plannen we de dag in waarop uw keuken wordt gerenoveerd.

Uw keuken in Kampen of omgeving laten renoveren door Benab Keuken Unique

Wij zijn werkzaam in heel Overijssel, Flevoland en Gelderland. Heeft u een vraag over keukenrenovatie door Benab Keuken Unique uit Kampen? Bel 038 33 29 555 of mail naar info@benabkeukeukenunique.nl.

Neem vandaag nog contact op!

Heb je een vraag?

Bel of mail ons voor meer informatie