Keukens

Betaalbare keuken op maat gemaakt

De specialiteit van Benab Keuken Unique zijn de handgemaakte maatwerk keukens waarbij uitsluitend kwalitatief duurzame materialen worden gebruikt. De keukens van Benab Keuken Unique “zijn als een maatpak” ; de keukenkasten en keukenbladen worden exact op maat gemaakt zodat het als gegoten zit. Er wordt gewerkt met een alles in 1 concept; het ontwerp en de productie van alle keukens komt rechtstreeks vanuit onze eigen werkplaats in Kampen. Door onze unieke werkwijze hebben wij geen grote kostbare showroom nodig en leveren wij betaalbare keukens op maat gemaakt. Daarnaast renoveren we ook keukens, kijk hiervoor op de pagina keukenrenovatie.

Keukens

Handgemaakte keukens in alle stijlen.

Benab Keuken Unique maakt handgemaakte keukens op maat in verschillende stijlen. Populair zijn de op maat gemaakte massief houten keukens veelal in een nostalgische of landelijke stijl. Hieronder een overzicht aan type houten maatkeukens die wij maken:

  • Landelijke keukens; robuust voorkomen met voldoende ruimte voor pannen en servies waarbij de houten keukenkasten en deuren voorzien zijn van sierlijke lijsten. Werkbladen zijn van massief graniet, natuursteen of er wordt gebruik gemaakt van een robuust houten werkblad.
  • Nostalgische handgemaakte keukens; voorzien van elementen die pure nostalgie uitstralen. De moderne keukenapparatuur is aan het oog onttrokken maar wel aanwezig. Er wordt gebruik gemaakt van diverse soorten hout en steen waarmee de stijl van de nostalgische keuken wordt versterkt.
  • Moderne hoogglans keukens; strakke vormgeving die rust en symmetrie uitstralen vaak voorzien van moderne inbouwapparatuur.
  • Greeploze keukens; een keuken zonder grepen die in het zicht zitten waardoor het geheel een super strak uiterlijk krijgt. Voor het openen van de laden en keukenkasten zitten de grepen verstopt onder het werkblad of tussen lades.
  • Luxe design keukens; grote mate aan exclusiviteit waarbij de nieuwste trends en ontwikkelingen zijn doorgevoerd. Uitsluitend worden de meest duurzame materialen gebruikt zoals natuurstenen blad, massief hout en RVS.
  • Basic keukens: ideaal voor mensen met een beperkt budget die een betaalbare keuken willen aanschaffen. Voor basic keukens op maat gemaakt gebruiken we materialen die betaalbaar en degelijk zijn. Hierdoor houden we de kosten van een keuken laag en kunnen we toch een op maat gemaakte keuken leveren tegen een scherpe prijs. Tevens is het mogelijk om een basic keuken te kopen zonder apparatuur.

Het alles in 1 concept; een unieke werkwijze van ontwerp tot en met de oplevering

  • Wij maken met u een geheel vrijblijvende afspraak waarbij wij uw wensen bespreken en kijken naar de mogelijkheden.
  • Selectie van stijl, kleuren en materialen bij u thuis of in onze werkplaats.
  • Presentatie van het keuken ontwerp en bijbehorende offerte van de op maat gemaakte keuken.
  • Na akkoord, planning, productie en montage van uw op maat gemaakte keuken.

Prijzen van een op maakt gemaakte keuken

Benab Keuken Unique heeft al vele keukens mogen ontwerpen in onder andere Kampen,Zwolle, Dronten en omgeving. Benieuwd naar de prijzen van een op maat gemaakte houten keuken of wilt u een offerte ontvangen?
Neem dan contact op met ons via het contactformulier of bel 038 33 29 555 voor een geheel vrijblijvende afspraak.

Neem vandaag nog contact op!

Heb je een vraag?

Bel of mail ons voor meer informatie